040 618 15 50     info@digidize.se

Digidize – Förmedlar kompetens & spårbarhet smart, säkert & noggrannt!

faviconDigidize är ett av Sveriges snabbast växande IT företag. Vi utvecklar och hjälper nystartade, samtidigt som vi arbetar aktivt med några av Sveriges största företag. Vårt koncept är enkelt, vi är experter på IT. När du arbetar med Digidize väljer du en samarbetspartner som har ett innovativt och utvecklande tankesätt.

Samtidigt som vi arbetar efter standarder och väl beprövade metoder så håller vi blicken framåt. Vi ska ständigt utmana både oss själva och våra kollegor i branschen samtidigt som vi strävar efter att vara er självklara IT partner.

Precis som många andra upplever vi att vår bransch kan uppfattas som stel, krånglig, tidskrävande och avancerad. På Digidize strävar vi efter att underlätta och förebygga inför utmaningar som kan uppstå på alla företag.

Varför ska jag välja Digidize som samarbetspartner?

Tidseffektivt

Vi har varken för avsikt att slösa er eller vår egen tid. Genom att spara tid kan ert företag fokusera på kärnverksamheten och affärer för att bli mer framgångsrika.

Kostnadseffektivt

Genom att ständigt se över vilka investeringar som är bäst för ert företag både kort och långsiktigt kan ni försäkra er om att ni inte förbrukar onödiga resurser

Bred kunskap

Oavsett vilka utmaningar ni stöter på sitter vi kompetens inom alla avdelningar i IT branschen. Med Digidize löser vi alla era utmaningar oberoende av krav.

VECTOR GRÖN BG OFFERT KLAR 2

Lång erfarenhet

Du kanske upptäckt att teorin inte alltid stämmer överens med verkligheten. Med mer än 20 års erfarenhet inom branschen är Digidize en trygg och säker partner.

Transparens

Att ha full insyn och klara tydliga dokumentationer på processer eller utfört arbete är väl en självklarhet? Vårt arbete är alltid spårbart utan konstiga förklaringar.

Rätt attityd

Kompetens går alltid att "fylla på". På Digidize strävar vi efter att vara en trivsam, enkel och lojal samarbetspartner. Vi tror inte på problem, utan enbart större eller mindre utmaningar.

Användarvänlighet

Det ska kännas barnsligt enkelt! Varför göra saker svårare än vad de är? Det är kul & användarvänligt att arbeta med oss även om du är medarbetare eller samarbetspartner.

Partnerskap

Vi vårdar vårt partnerskap med alla parter. Att hela tiden ha en aktiv och livlig diskussion med de människor vi jobbar med är en livsnerv och nödvändighet i vår verksamhet, precis som i livet i övrigt.

Lär känna oss

Det bästa sätt att ta oss på pulsen är så klart att arbeta med oss! Alla relationer byggs upp under tid. Vare sig det gäller människor eller företag. Så ta steget och testa vårt koncept. Du kommer inte bli besviken!

Värderingar

Ha kul! Lär dig älska ditt jobb. Umgås med dina kollegor efter arbetstid och nätverka med likasinnade. Varje dag är en nystart som medför nya möjligheter för den som vill ta dem!

Vision

Digidize underlättar för företag att snabbare nå uppsatta mål och bli mer framgångsrika. Digidize ska inte bara utmana kollegor i branschen, utan ska dagligen utmana till att vilja bli bättre.